Groothandel

Groothandel De Oude Aarde
Tijd is vaak schaars om alles te vinden wat u zoekt. Handig natuurlijk als u een groothandel in edelstenen hebt waar u met al uw vragen terecht kunt en verzekerd bent van de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Met onze eigen groothandel in edelstenen in Giethoorn weten wij hoe belangrijk een goede leverancier is. Door directe import vanuit de hele wereld kunnen wij u materiaal bieden uit eerste hand als groothandel in edelstenen, mineralen en fossielen. Door ons persoonlijk ter plaatse geselecteerd!

Op het gebied van edel- en sierstenen is het assortiment van onze groothandel in edelstenen alomvattend: van ruw stenen tot sieraden en alles daar tussenin. Kortom voor het grootste assortiment van Nederland kunt u bij ons terecht. Natuurlijk tegen scherpe prijzen! Dat is De Oude Aarde.

Wat hebben wij te bieden?
Graag leveren wij ook aan u als groothandel in edelstenen!
– Grootste assortiment van Nederland
– Kwaliteit tegen scherpe prijs
– Uit voorraad leverbaar
– 40 jaar kennis en ervaring
– Servicegericht en flexibel

 

Ook voor speciale opdrachten kunt u bij ons terecht. Door nauwe samenwerking met fabrikanten over de hele wereld kunnen wij samen met u nieuwe producten ontwikkelen.

Te denken valt aan een relatiegeschenk of verpakking met eigen logo. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Of bent u op zoek naar dat ene speciale stuk? Variërend van museale tot decoratieve kwaliteit; wij hebben altijd een groot assortiment om uit te kiezen. Leuk als aankleding van uw winkel of voor die speciale klant.

Let op! Bezoek aan de Groothandel is altijd op afspraak.
Wij zijn het telefonisch te bereiken van 09:00 – 18:00 uur (ook op zaterdag en zondag).